Ansigtet er sjælens spejl

Mange forsøger at ændre/påvirke ansigtet med dyre kosmetiske produkter eller kirurgi. Med A.L. T-ansigtsløftningsmassage arbejdes der med bindevæv og muskler - en teknik, der blandt andet har givet Alice Skødt psykiske og fysiske gevinster.
Læs mere her...

En til to ordblinde i hver klasse

Ordblinde har meget svært med at lære at læse og skrive. Der er ofte andre i familien med samme problem. Det kan være en far eller mor, en søskende eller en bedsteforælder, som på trods af god begavelse har haft vanskeligt ved at lære at læse og skrive.
Læs mere her...

Lys forude for Helle

Da Helle Frost Thomsen første gang trådte ind ad døren hos behandler Elsebeth Grosbøl i Kruså, var hun populært sagt ikke mange sure sild værd. Hun blev akut syg en nat for to år siden og har siden gennemgået et utal af undersøgelser, uden at lægerne har kunnet fastslå, hvad hun fejler. Hun går til behandling i Kruså hver 14. dag, hvilket har hjulpet hende et skridt i den rigtige retning.
Læs mere her...

Der er alternativer til hormonpiller

Bodymind-terapeut Hanne Bom lavede for et par år siden et projekt i New Zealand for kvinder i overgangsalderen, og p.t. skriver hun en bog om resultaterne. Projektet gjorde hende interesseret i naturligt progesteron.
Læs mere her...