Uanset om du har specielle problemer eller blot ønsker at give dig selv de bedste betingelser for at fungere i hverdagen, så ring og lad os finde den behandling der passer til netop dig.

Klinikken tilbyder følgende behandlingsformer:

Kranio-Sakral Terapi

Kranio-Sakral Terapi har en positiv effekt på f.eks migræne og hovedpine, piskesmæld, tandstillings- og bidproblemer, hormonbalancen og koncentrationsevnen. Med fjerlette tryk på hoved, nakke, ryg og korsben frigøres eventuelle spændinger i leddene mellem knoglerne og de stærke membraner, der holder hjernen på plads. Endvidere forbedres den vigtige cirkulation af både hjernevæske og blod. Behandlingen varer ca. 1 time, og du vil opleve en behagelig afslappethed.
Læs mere her...


Kranio-Sakral Terapi til børn
K.S.T. er godt til børn med motoriske problemer, hyperaktivitet, damp, stille børn, sengevædning, indlæringsvanskeligheder, ordblindhed, psykiske lidelser og små børn med kolik.

Tensegrity

Tensegrity er en blid, behagelig og omfattende åbning af alle led i kroppen. Det er ideelt til at løsne spændinger i musklerne, smerter i leddene og stivhed i bevægelserne. Tensegrity er suverænt til at afdække, hvor det fysiske spændingscenter fra et trauma sidder. Man løsner leddene i sammenhæng i hele kroppen fra top til tå i ét greb.
Læs mere her...

Rosenberg Teknik®

Rosenberg Teknik® er en blid, behagelig og effektiv bindevævsmassage, der skaber balance i bindevævet over hele kroppen. Også velegnet til speciel behandling af ryggen.
Læs mere her...

A.L.T. Ansigtsløftningsteknik®


Med en afslappende, blid og behagelig massage på ansigt, nakke og hals fjernes den ophobede stress fra huden, bindevævet og musklerne, og ansigtet får et afslappet og friskere udtryk. Allerede efter 1 times behandling kan du både se og mærke resultater.
Læs mere her...

Ida P. Rolf Metode®

Blid bindevævsmassage, der har til formål at rette kroppen op så alle segmenter er i linie over hinanden. Du får en langt bedre kropsholdning, mere energi, bedre vejrtrækning, mere graciøse bevægelser og ikke mindst bedre selvfølelse.
Læs mere her...

Organmassage

Organmassage kan hjælpe med at genoprette optimalt helbred og funktion i dine vitale organer. Denne blide, præcise form for massage forbedrer cirkulationen. Teknikkerne i organmassage frigør spændinger i musklerne rundt om og i selve organerne. De forskellige dele af mave-tarmkanalen (spiserør, mave, tolvfingertarm, tyndtarm, tyktarm og endetarm) har muskler, der fører føden frem i fordøjelseskanalen. Hvis bevægelsen i disse muskler er nedsat pga. arvæv efter operationer eller fra spændinger, er disse muskler mindre effektive.
Læs mere her...

Neurodynamics

Ischias smerter? Smerter, sovende eller prikkende fornemmelse i arme, ben, hænder eller fødder? Begrænset bevægelsesfrihed? Dårlig kropsholdning?
Det kan skyldes manglende elasticitet i og omkring nervevævet.

Nervevævet skal kunne bevæge sig frit i sin bane i forhold til det omkringliggende væv. Samtidig er nerverne elastiske. Det gør det muligt for nerverne at tilpasse sig resten af kroppens strukturer, når kroppen indtager forskellige stillinger.

Nervevævet er meget sårbart og kan skades. Ved et slag, overstrækninger, brud, inflammationer, piskesmældstraumer, ensidige bevægelser eller mangel på bevægelse af kroppen kan nervevævet miste sin strækbarhed og sammenklistres til det omkringliggende væv.

Neurodynamics er meget relevant og virksomt på alle skader. Det virker vitaliserende også på et sundt system.

Neurodynamics er udviklet af en fysioterapeut fra New Zealand.
Læs mere her...


Ring eller skriv efter foldere, der uddyber ovenstående beskrivelser af de forskellige behandlinger.