SIGNIA™ Til kvinder og mænd (Stiltest)

Beauty By Jeunique laver stiltests til kvinder. Signia for Women er en stiltest, som på baggrund af personlige mål giver svar på generelle beklædnings spørgsmål, tilbehør, frisure, briller osv. udarbejdet specielt efter din ansigtsform og kropsfacon.

Ingen kan efter at have læst sin Signia stiltest sige, at hun ikke ved, hvad hun skal gøre for at se smuk ud.

Signia for mænd, er en omfattende stiltest til mænd. På baggrund af måltagning og personlige spørgsmål, udarbejdes en stilbog til kunden. Den viser både hvilken påklædning der passer bedst til kundens professionelle arbejdsliv og hvilken privat garderobe der er mest klædelig til kundens krops- og ansigtsfacon.

Desuden indeholder stiltesten en mængde detaljerede forslag, såsom slipsemønstre, briller, skotyper, frisureforslag og meget andet.

 

Color Alliance™ Til kvinder og mænd (Farvetest)

Inddeling af mennesker i farvegrupper (årstider) har hjulpet mange til at opdage hvilke farvegrupper som klæder dem bedst og om de tilhører den varme eller kolde farvegruppe. Men da Norma Virgin i 1986 udviklede Color Alliance farvetest og fik programmeret en computer med tusindvis af data, blev det muligt at udarbejde helt personlige farve- og stiltest til alle kunder. Hos os findes ingen generelle tests. Alle både farve- og stiltests er individuelle. Hver kunde får sine specielle farver samlet i en handy stoffarvevifte med 40 personlige farver.

Tidligere inddelte man kun mennesker i fire årstider, det er ren nostalgi hos Beauty By Jeunique. I dag inddeler vi mennesker efter farvefamilier, lyset, mørket og farvestyrke i hud-, hår- og øjenfarve.


Kvinder:

Farvetest Colour Alliance
Farvetest Signia Professional
Stiltest Signia
Imagio Hårfarvningsnøgle

kr.
kr.
kr.
kr.

1.498,00
1.498,00
1.198,00
498,00

Mænd:

Farvetest Colour Alliance
Farvetest Signia Professional
Stiltest Signia
Imagio Hårfarvningsnøgle

kr.
kr.
kr.
kr.

1.298.00
1.298,00
1.198,00
498,00